Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων

 
en-USel-GR

 
Λεπτομέρειες του άρθρου

Σύσκεψη για το προσφυγικό και το πρόγραμμα PHILOS στο ΚΕΕΛΠΝΟ

ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Σύσκεψη για το προσφυγικό και το πρόγραμμα PHILOS

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Ι. Μπασκόζου, με θέμα το προσφυγικό και την πορεία του προγράμματος «PHILOS – Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση.»
Κατά τη σύσκεψη ο κ. Μπασκόζος ενημερώθηκε για το κάθε υποέργο ξεχωριστά καθώς και για την επιδημιολογική εικόνα των Κέντρων Φιλοξενίας. Έμφαση δόθηκε στην επέκταση του προγράμματος στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο «τιτάνιο έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, αναφερόμενος στη συνολική προσπάθεια που πραγματοποιείται μέσω του PHILOS αλλά και ειδικότερα στους εμβολιασμούς των προσφύγων-μεταναστών.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θ. Ρόζενμπεργκ, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και υπεύθυνος του προγράμματος PHILOS κ. Α. Τερζίδης, η επιστημονική υπεύθυνη κ. Χ. Μπότση καθώς και στελέχη του Οργανισμού που δραστηριοποιούνται στο πρόγραμμα.Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα
Το ΚΕΕΛΠΝΟ | Δομές / Λειτουργίες | Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί | Προγράμματα | Χρήσιμοι Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Copyright (c) 2018 ΚΕΕΛΠΝΟ - Design & Development by SDC S.A.