Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων


Hellenic Center for Disease Control & Prevention

 
en-USel-GR

 
Εκδηλώσεις του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας AIDS
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) ενημερωτική παρέμβαση στο χώρο του εκπαιδευτικού Ιδρύματος με θέμα τον HIV/AIDS.
Οι παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν σε πολυσύχναστα σημεία του ΑΤΕΙΘ σε συνεργασία με τους φοιτητές του τμήματος, οι οποίοι εθελοντικά στηρίζουν όλες τις ενημερωτικές παρεμβάσεις του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το AIDS. Στόχος των παρεμβάσεων ήταν να δοθεί δυνατότητα στο φοιτητικό πληθυσμό να ενημερωθεί για τους τρόπους μετάδοσης και προφύλαξης από τον HIV, να επιλύσει προσωπικές απορίες και να ευαισθητοποιηθεί σε θέματα οροθετικότητας.
Σε ειδικά διαμορφωμένα stand του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., στελεχωμένα από το επιστημονικό προσωπικό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙΘ, απευθύνθηκε πλήθος σπουδαστών και έλαβαν ενημερωτικά φυλλάδια του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και προφυλακτικά.
Παράλληλα, στις εκδηλώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ συμμετείχε και το Thess checkpoint με έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Επιπλέον, υλοποιήθηκε ενημέρωση / ανοιχτή συζήτηση με τους 4ετεις φοιτητές του Τμήματος   Νοσηλευτικής  προκειμένου να επιλυθούν τυχόν απορίες σχετικές με την οροθετικότητα και το στιγματισμό, καθώς επίσης και να επιτευχθεί η άρτια οργάνωση του φοιτητικού πληθυσμού ενόψει της κεντρικής εκδήλωσης της 1ης Δεκεμβρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ στην Πλατεία Αριστοτέλους
.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ | Δομές / Λειτουργίες | Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί | Προγράμματα | Χρήσιμοι Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Copyright (c) 2018 ΚΕΕΛΠΝΟ - Design & Development by SDC S.A.